Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta esir düşmek

Rüyada savaşta esir düşmek

Rüyada savaşta esir düşmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşta esir düşmek gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Rüyada savaşta esir düşmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaşta esir olmak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada teröriste esir düşmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerde esir düşmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmana esir düşmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşman askerine esir düşmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada teröristlere esir düşmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kazanç kapılarının açılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada esir tutulmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments