Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir kalmak

Rüyada esir kalmak

Rüyada esir kalmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kafasının boşalacağına, işinde verimsiz olacağına yorulur.

Rüyada esir kalmak gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Rüyada esir kalmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada teröristlere esir düşmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada esir düşüp kurtulmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalet eder.

Rüyada düşman askerine esir düşmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Rüyada birinin esiri olmak maddi durumun düzeltileceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı esir almak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esir olmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments