Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir düşüp kurtulmak

Rüyada esir düşüp kurtulmak

Rüyada esir düşüp kurtulmak kudretinin yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esir düşüp kurtulmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Rüyada esir düşüp kurtulmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esirlikten kurtulmak geleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada düşmana esir olmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşta esir olmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada esir kurtarmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerde esir düşmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sevdiklerine kavuşacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments