Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir tutulduğunu görmek

Rüyada esir tutulduğunu görmek

Rüyada esir tutulduğunu görmek rahatının ve gelirinin artacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada esir tutulduğunu gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada esir tutulmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada evde esir tutulmak kötü işlere girmeyeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Rüyada esir tutulduğunu görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada teröriste esir düşmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada esir edilmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Rüyada birini esir almak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalettir.

Rüyada askerde esir düşmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada esirlikten kaçmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments