Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir olmaktan kurtulmak

Rüyada esir olmaktan kurtulmak

Rüyada esir olmaktan kurtulmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, bilincin artacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada esirlikten kurtulmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada esir düşüp kurtulmak gelir kaynaklarının kuruyacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalettir.

Rüyada düşmanı esir almak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada esir almak kötü ve zor günler yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, rakiplerine karşı fark atacağına inanılır.

Rüyada esir tutulmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Rüyada birini esir almak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments