Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir edilmek

Rüyada esir edilmek

Rüyada esir edilmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, ibadete ağırlık verileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada esir edilmek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yaşadığınız yeri daha konforlu bir yere dönüştürmeye odaklanmalısınız.

Rüyada esir edilmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iyi şeyler yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada esir alınmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini esir almak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada askerde esir düşmek kar elde edileceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmana esir düşmek yüzünün kızaracağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada teröriste esir düşmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada savaşta esir olmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, alım gücünün artmasına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments