Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir tutulmak

Rüyada esir tutulmak

Rüyada esir tutulmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada esir tutulmak gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Rüyada esir tutulmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada esir tutulduğunu görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada evde esir tutulmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kimse ile tartışmayacağına delalet eder.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak çaresiz durumlarda kalacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada esirlikten kurtulmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada düşmana esir olmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada esir almak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teröriste esir düşmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments