Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı esir almak

Rüyada düşmanı esir almak

Rüyada düşmanı esir almak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine delalettir.

Rüyada düşmanı esir almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kapatabilmek, kompanse etmek, manipule etmeye çalışmak ya da basit ifadeyle karşı taraftakileri ikna etmek oldukça güç olabilir.

Rüyada düşman askerine esir düşmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanı esir almak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Rüyada düşmana esir olmak hayallerde değişiklikler olacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin düzeleceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmana esir düşmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Rüyada teröristlere esir düşmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, zorlukları atlatacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esir kampı görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Rüyada esir kalmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments