Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini esir almak

Rüyada birini esir almak

Rüyada birini esir almak işinde de büyük başarılara imza atacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini esir almak gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada esirlikten kurtulmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada teröristlere esir düşmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerde esir düşmek asil kimselerden çıkacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, çok farklı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak yeni işlere atılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada esir olmak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada düşman askerine esir düşmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada esirlikten kaçmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments