Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristler tarafından esir alınmak

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın ya da maddi konularda yeni şeyler üretmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine inanılır.

Rüyada esir alınmak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada teröristlere esir düşmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, mutlu olunacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Rüyada teröriste esir düşmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments