Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir almak

Rüyada esir almak

Rüyada esir almak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, kafasını rahatlatacağına alamet eder.

Rüyada esir almak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada düşmana esir olmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet eder.

Rüyada esir asker görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada düşmana esir düşmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada savaşta esir olmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, ailesinin de büyük olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına delalet eder.

Rüyada evde esir tutulmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada esir olmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments