Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir olmak

Rüyada esir olmak

Rüyada esir olmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına inanılır.

Rüyada esir olmak gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Rüyada esir olmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, kafasının boşalacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada düşman askerine esir düşmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada teröristlere esir düşmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada evde esir tutulmak çıkış yolları bulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada esir alındığını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada esir alınmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada esir tutulduğunu görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments