Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir alınmak

Rüyada esir alınmak

Rüyada esir alınmak dini vecibelerini yerine getireceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada esir alınmak gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada esir alınmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada esir kalmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada esir asker görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin esiri olmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments