Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristlere esir düşmek

Rüyada teröristlere esir düşmek

Rüyada teröristlere esir düşmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kendini her konuda geliştireceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işaret eder.

Rüyada teröristlere esir düşmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Rüyada teröristlere esir düşmek ailenin büyüyeceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet eder.

Rüyada teröriste esir düşmek işinde dar boğaza gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine tabir olunur.

Rüyada düşman askerine esir düşmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bereket ve huzur geleceğine, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada düşmana esir düşmek kötü durumlara düşeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerde esir düşmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşta esir düşmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evde esir tutulmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments