Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde esir tutulmak

Rüyada evde esir tutulmak

Rüyada evde esir tutulmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada evde esir tutulmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada evde esir tutulmak ticaretinin genişleyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esir tutulduğunu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada esir tutulmak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde zorla tutulmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada birini esir almak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerde esir düşmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada teröriste esir düşmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada esir olmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, keyfinin olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments