Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman askerine esir düşmek

Rüyada düşman askerine esir düşmek

Rüyada düşman askerine esir düşmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yalan söyleyeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret eder.

Rüyada düşman askerine esir düşmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada düşman askerine esir düşmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada düşmana esir düşmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, tamamen içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana esir olmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, arzularının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanı esir almak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine alamet eder.

Rüyada savaşta esir düşmek kimseye el açmadan yaşayacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulur.

Rüyada teröristlere esir düşmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada teröriste esir düşmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments