Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir alındığını görmek

Rüyada esir alındığını görmek

Rüyada esir alındığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada esir alındığını gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerin talepleri sıkıcı olabilir.

Rüyada esir alındığını görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hüsrana uğrayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulur.

Rüyada işe alındığını duymak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanının alındığını görmek elinin bollaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada bir işe alındığını görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada birinin rehin alındığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, cebinin para göreceğine, en büyük acılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments