Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerler tarafından esir alınmak

Rüyada askerler tarafından esir alınmak

Rüyada askerler tarafından esir alınmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret eder.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak onlardan hayırsızlık göreceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada esir alınmak muradına ereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işaret eder.

Rüyada esir asker görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada askerde esir düşmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekrar askere alınmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına delalettir.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments