Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde esir düşmek

Rüyada askerde esir düşmek

Rüyada askerde esir düşmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, duraklama yaşanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde esir düşmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada askerde esir düşmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada teröriste esir düşmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana esir düşmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, hayallerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada teröristlere esir düşmek bereketin ve verimin çoğalacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada düşman askerine esir düşmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerinin çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada savaşta esir düşmek yeni fırsatlar sunulacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına işarettir.

Rüyada esir asker görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kazancın daha da arttırılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalettir.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments