Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröriste esir düşmek

Rüyada teröriste esir düşmek

Rüyada teröriste esir düşmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada teröriste esir düşmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Rüyada teröriste esir düşmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada teröristlere esir düşmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına inanılır.

Rüyada askerde esir düşmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaşta esir düşmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, günah işlemekten korunacağına rivayet eder.

Rüyada düşmana esir düşmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Rüyada düşman askerine esir düşmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada esir kalmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments