Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana esir düşmek

Rüyada düşmana esir düşmek

Rüyada düşmana esir düşmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmana esir düşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız durumunda istediğiniz sonuçları almakla kalmayıp, uzun süre etkisini hissedeceğiniz tecrübeler kazanabilirsiniz.

Rüyada düşman askerine esir düşmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmana esir düşmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı esir almak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmana esir olmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada teröriste esir düşmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşta esir düşmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerde esir düşmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments