Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek en küçük sorunda parlayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, büyük bir servete kavuşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sorunların tarihe karışacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Rüyada halı veya kilim görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ateş veya yangın görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytan veya cin görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz veya göl görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek tüm parasını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada koyun veya kuzu görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments