Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş veya yangın görmek

Rüyada ateş veya yangın görmek

Rüyada ateş veya yangın görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına inanılır.

Rüyada ateş veya yangın gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Rüyada ateş veya yangın görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iş hayatında terfi alınacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak bilgi ile donanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalettir.

Rüyada deniz veya göl görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, hayatının başarılarla dolacağına işaret eder.

Rüyada koyun veya koç görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işarettir.

Rüyada deniz veya su görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı veya kilim görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, ümitsizliğe, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada vişne veya kiraz görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments