Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan veya cin görmek

Rüyada şeytan veya cin görmek

Rüyada şeytan veya cin görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şeytan veya cin gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada şeytan veya cin görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cin veya ruh görmek onu darda bırakmayacağına, hayatına bakacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su veya deniz görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada koyun veya kuzu görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulur.

Rüyada kartal veya şahin görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, fesat kimselerin çıkacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı veya kilim görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments