Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada martı yumurtası görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada martı ve deniz görmek şifa edineceğine, başarıları ile tanınacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Rüyada martı saldırısı görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada martı sesi duymak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada martı yavrusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada martılara ekmek atmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, keyifli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada martı sevmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments