Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun veya kuzu görmek

Rüyada koyun veya kuzu görmek

Rüyada koyun veya kuzu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada koyun veya kuzu gördüyseniz:

  • Ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada koyun veya kuzu görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada koyun veya koç görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı veya kilim görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak kötü bir duruma düşüleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, içinin huzurla dolacağına rivayet eder.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ateş veya yangın görmek ağız tadının yerine geleceğine, variyetini çoğaltacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz veya tavuk görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments