Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı veya kilim görmek

Rüyada halı veya kilim görmek

Rüyada halı veya kilim görmek kişinin afiyette olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, gelirinin eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı veya kilim gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada halı veya kilim görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, gelirinin azalacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada halı kilim almak kısmetin ve talihin açılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı kilim görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada halı kilim çırpmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilim halı görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada eski halı kilim görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada halı kilim sermek kimseye minnet etmeyeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı ve kilim görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments