Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, hayal kırıklığı yaşayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, esenliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek büyüleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, başarılarının takdir edileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kartal veya şahin görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada inek veya dana görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada koyun veya koç görmek endişeli durumların son bulacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada aslan veya kaplan görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments