Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz veya göl görmek

Rüyada deniz veya göl görmek

Rüyada deniz veya göl görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada deniz veya göl gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada göl veya deniz görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz veya göl görmek darda kalacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, çaresiz ve yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada deniz veya su görmek maddi zararını karşılayacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, kazancın çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada su veya deniz görmek kazancının günden güne artacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada halı veya kilim görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, yüksek mertebeye geleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulur.

Rüyada altın veya para görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Rüyada aslan veya kaplan görmek onlara hayrının dokunacağına, makbul olan şeylere, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments