Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinizi başka kadınla görmek

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada eşinizi başka kadınla gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek sıkıntılarını atlatacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments