Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek çalışmalarının takdir edileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek birçok engelin aşılacağına, işlerinin hemen hallolacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments