Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işarettir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek bol muhabbette kalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments