Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, para kazanmaya başlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek imkanlarının genişleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işarettir.

Rüyada yatakta başka kadın görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments