Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka kadınla görmek

Rüyada eşinin başka kadınla görmek

Rüyada eşinin başka kadınla görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak rahat geçinerek yaşayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi başka kadınla görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Rüyada eşini bir başka kadınla görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments