Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, elindeki imkanların artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sermayesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalet eder.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kötü düşmana delalet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments