Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hayata küseceğine, kendi işinin başına geçeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, işlerindeki karın artacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada eşi başka kadınla görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ona kol kanat gereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments