Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek şifa ve ilaç bulacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işaret eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işarettir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta başka kadın görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments