Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yüzüne tükürmek

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek hayırlı kapıların açılacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, hatalarını düzelteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, o kapıyı kapatacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek kısmetlerin azalacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına delalettir.

Rüyada yüzüne tükürmek konforunu ve rahatını yitireceğine, yokluk çekeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments