Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzüne tükürmek

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, tüm parasını kaybedeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Rüyada yüze tükürmek kişinin hayat sevincinin artacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan yüzüne tükürmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek sonunda maddi zarara gireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, güzel günler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek tamamen içine kapanacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments