Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne tükürmek

Rüyada yüzüne tükürmek

Rüyada yüzüne tükürmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, yanlış işlere girileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalettir.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek başarı üstüne başarı kazanacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek onların bir adım önüne geçeceğine, maddi gücünün katlanacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments