Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, yolunun hep açık olacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Belli aktivitelerde bulunmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek maddi durumunuzun düzeleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne tükürmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments