Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, rahat yaşayacağına inanılır.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, gerginliğin biteceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birini yüzüne tükürmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne tükürmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments