Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek zararların telafi edileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, tatsız durumların yaşanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek iyi günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada insan yüzüne tükürmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze tükürmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments