Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yüzünde yara görmek

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, kalp kırmaya, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada eşinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü yara görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü yara görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünde yara görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzümde yara görmek ticaret ehli olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments