Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü yara görmek

Rüyada yüzü yara görmek

Rüyada yüzü yara görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, huzura kavuşacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü yara gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yüzü yara içinde görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüzü yara olmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Rüyada yüzünün yara olduğunu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işarettir.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek mutsuz ve hasta olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments