Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde yara izi görmek

Rüyada yüzünde yara izi görmek

Rüyada yüzünde yara izi görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde yara izi gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle kaliteli zaman geçirebilmek için çevreyi buna göre düzenleyebilirsiniz.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda yara izi görmek büyük zararlara uğrayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulur.

Rüyada bacakta yara izi görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasında yara izi görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada vücutta yara izi görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevinç ve mutluluğa alamet eder.

Rüyada sırtında yara izi görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde yara izi görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments