Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yara görmek

Rüyada yüzünü yara görmek

Rüyada yüzünü yara görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada yüzünü yara gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Rüyada yüzü yara olmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü yara görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin yüzünde yara görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde yara görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, borcunun kalmayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments