Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, borçların artacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde yaralar gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sevdiklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin yüzünde yara görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kızının yüzünde yara görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek sevinçli haberler geleceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet eder.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments