Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzümde yara görmek

Rüyada yüzümde yara görmek

Rüyada yüzümde yara görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bazı ortak işlere gireceğine, moralinin yükseleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzümde yara gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek bol nimete kavuşulacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü yara görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, zorlukların günden güne artacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünde yara görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde yara görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada yüzü yara olmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü yara içinde görmek maddi olanaklarının artacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, az da olsa feraha çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments