Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünde yara görmek

Rüyada ölünün yüzünde yara görmek

Rüyada ölünün yüzünde yara görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada ölünün yüzünde yara gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Rüyada ölünün yüzünde yara görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet eder.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yeni bir işe girileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada yüzünde yara izi görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, tabiri caizse can bulacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünde yara görmek aile hayatlarını bozulacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments